Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Saturday, June 26, 2010

UTM!!!!! OH UTM!!!!!!!!!!!



alhamdulillah...akhirnya aku ade mood nak update blog ni...kali ni ak nk post psl keputusan kemasukan ke IPTA...wlupon da sminggu aku taw result ni, aku nk post gak..haha
tapi ak malas nk type, so ak sertakan gambar je la ye..huhu








so ni lah keputusan nye...ak dapat utm, skudai...wlupon pd aslnye ak xnk kt u ni sbb dkt sgt ngn rmh ak..klu bole ak nk luar dri negeri johor...tp nk wat camne kn...reda' je la..huhu
tp maybe ade hikmah disebalik ape yg ak dapat ni....hehe..(sori ye "SNK" sbb menceroboh privacy awk)



"SNK" ni dpt U sma ngn aku tp jurusan lain...aku knl dy masa kt matrik...sama kuliah ngn aku...n the most important is dy ni 1st date ngn aku masa kt matrik..agk memalukan...tapi nk wat camne kn...klu ade jodoh adela, kli xde,xde la...huhu

aku daftar 3.7 ni...kira2 lg sminggu dri skrg...da la x prepare ape2 lg...borang x isi, medical checkup xwat lg...haihh...tgk je la nnt...kompem kelam kabut...hahah...korang plk jgn lupa doakn aku k...aku doakan korang gak goodluck 4 everything....

sekian...wasalam..=)

p/s : "SNK" 2 maybe ade org yg knl...maybe ade yg x...so spe2 yg knl 2 diam2 suda la ye..hehe

No comments: