Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, June 11, 2010

reject ngn cara yg betul

aku ni nk kate ade awek xla jgk...cuma ak ni xsuka di control...maybe sbb 2 la prhubungn ak ngn H putus...sume ni gara2 ak yg xnk brtros trg...kasihan...smpi skrg dy masih nk brbaik2 ngn ak..ak layankn je...mls r nk amik kesah...tkut pisang buah 2X...(nak taw cerita lebih lanjut, tggu la post akn datang)..huhu...bersempena ngn itu, aku nk bg korang tips camne nk reject dgn cara yg btol...
Kalau ada awek yang tak reti-reti bahasa, terhegeh-hegeh nak jugak ngan korang, korang boleh la gunakan dialog yang telah mendapat ISO666, pasti dia akan blah…
1) “Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif…”
2) “Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri…”
3) “You nampak tak mamat tu… (padahal takda orang pun kat situ)”
4) “Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang semua sebab parents I dah meninggal… kucing ada 12 ekor, kuda ada 5 ekor, hamster baru beranak kembar tujuh…”
5) “I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je…”
6) “Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu…”
7) “I kuat nafsu, asyik horny manjang… kekadang tu sehari sampai 10 kali i menyedapkan diri I…”
8) “Errr, sori, terpegang pulak….”
9) “Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10″
10) “Ish… kalau nak kawin dengan you, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia….”

No comments: