Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, July 2, 2010

detik2 terakhir

assalamualaikum dan salam sejahtera...jam menunjukkan jam 3.30 pagi...tggl bpe jam je lagi utk aku bergelar mahasiswa...rasa cam sekejap je kan..aku rasa mcm baru je lahir semalam..kekeke...cakap pasal lahir ni kan, 2 hari lepas (28 jun) adalah hari ulangtahun kelahiranku...so byk la wish2 yg aku dpt melalui fesbuk...sempat gak aku kira...adela dlm 150...hehe (xde keje kira wish)....thanx to all my frens...


dlm "kemeriahan" sambut bufday 2, kesabaran aku telah dicabar....kenapa ek?...sbb urusan nak masuk U yg terlalu leceh...mcm2 borang ade, medical checkup lagi..haih...yg plg aku geram sgt time nak urus PTPTN...igtkan dgn memperkenalkan "permohonan secara online" bole la menyenangkan pemohon...rupanya hanya indah khabar dari rupa...server yg terlalu busy sepanjang masa...da la ade waktu penyelenggaraan plk 2...so spe2 yg nk isi tgh malam (12 mlm - 7 pg) terpaksa lupakn hasrat diorg 2...haih....ok..malas nk cter lbey2 psl PTPTN....


esk (sabtu) aku akan melangkahkan kaki ke UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA....insyaALLAH program selama 4 tahun ni bakal menjadikan aku seorang insan berjaya...korang doakan la ye..huhu...


ok la..tulis byk2 pon bkn ade org baca..aku just nak kongsi pengalaman sebagai seorang bakal mahasiswa... tggu la post akan dtg psl kehidupan di UTM...insyaALLAH...


No comments: