Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, July 2, 2010

statistic bulan 6

mulai bulan lepas (jun 2010), aku dah plan nak tgk statistic blog ni...so tadi aku try la tgk hasilnye..so inilah hasilnya....


total viewer:
503

uniques viewer:
237

thanks to all viewers....wlupon korang x follow blog aku, aku x kesah...aku pon baru blaja pki nuffnang ni...ade yg cakap kt aku, klu rmi viewer nnt buffer earning (B.E) akan bertambah....aku pon x paham ape yg diorg maksudkan...yg aku paham iklan pay per klik je...haha..so kepada sume, kalau2 ade trnampak iklan sony, canon, milo dll korang tolongla klik ye..hehe

ok...aku nak packing barang sbb esk da nak gerak UTM...chow

p/s: klu x nmpk jelas gambar tu, korang klik je gambar tu k..

No comments: