Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, September 29, 2010

lama menghilang kini kembali...

alhamdulillah...bersyukur kita kehadrat Ilahi kerana dgn limpah kurnia-Nya dptlah aku meluangkan sedikit masa utk menulis diblog yg sudah berminggu2 ditinggalkan atas sebab2 yg tertentu.....
actually aku xdela bnda baru yg nk dipostkan kali ni cuma sejak akhir2 ni aku tgk byk blog yg menawarkan perkhidmatan mendownload yg aku rasa bole menaikkan rating sesebuah blog...aku ni bknla blogger tegar, just suka2 je...
memandangkan aku pon dok asrama aka kolej, mmg xde masa la nk tgk tv wlupon sejam dua....so aku pon nk try gak wat perkhidmatan mendownload ni....bkn utk sape2 pon, just utk aku je...klu ade yg nk download pon aku x kesah...link yg aku bg pon dpt dri page lain...sharing is caring...
aku x janji utk update slalu atas sebab kebizian yg teramat sgt (aku student la)...tp aku akan cuba utk meng-up-to-date-kan blog ni...insyaALLAH....
ok la...ckupla smpi disini...selamat hari raya maaf zahir batin (masih sempat lagi kan nk wish hari raya..hahaha)


wasalam

2 comments:

Syazana Aziz said...

kena besorkan mate nak bace entry hang nih.
hadoyai...

farhan hanif said...

yeke...sorry la kak...lupa nak tuka saiz haritu...