Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, November 30, 2010

alhamdulillah

yeayyyyy...syukran..syukran....aku dah abes exam harini...rasa macam dilahirkan semula (tipu je)....
hahaha...
esok aku balik rumah...and tgh plan nak buat ape cuti2 sem ni...
nak buat ape ek?...any sugesstion?...=p

aku nak try drive kete mak aku...walaupon dah lama aku dapat lesen (kete je), aku masih takde pengalaman drive kat jalan raya lagi...
huhuhu...
asik2 duduk tempat penumpang je tengok orang drive...=(

cuti ni citer ape yang baru kuar r?...ingat nak duduk dalam panggung je cuti ni...
da lama x gi tengok wayang
ahaks~
padahal baru je tengok cter ngangkung hari tu...exam x abes lagi time tu..
hahaha...
saje lepas tensen...tensen la sangat kan...
ngee~
oppsss...da maghrib la...nanti la aku update lagi....
adios...
wasalam
=)

2 comments:

cik ngade ngade said...

lol..... aku da lame abes..... lalalalalalalalaalaala..... =))

farhan hanif said...

poyo la faz...hahaha....=p