Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, November 9, 2010

jgn pandang aku xde mata...

mood: marah + geram

semalam aku ade terbaca status someone kat fb yg lebih kurang camni ayatnya...

"aku benci gila kat org yg bernama wani..." 

pastu ade sambungannya lagi...

"...sekali dapat roomate yg bernama wani gak tp nasib baik pggil noni..."

what the f***?....sukati mak bapak diorg la nak bagi nama apa...yg kau nak benci sgt kenapa?...jgn sebab sorang wani ni ko nak benci sume org yg nama wani weyh...lagipon aku ngn wani ni bukan ade apa2 pon...ko je jeles xtentu pasal...last2 kau yg wat keje bodoh...then tros aku benci kau n tau perangai sebenar kau camne....nasib baik aku amik tindakan yg aku rasa mmg tepat n betul....aku xtau la camne agaknya kalau aku teros kapel ngn kau smpi sekarang...ntah2 setiap hari asik dgr kau berleter je...fyi, skrg aku rasa tenang je sebab da xde da mcj2 yg ntah ape2 tu...ko jgn pikir aku nak datang balik kat kau...sorry to say la...sekali kau buat kat aku, seribu kali aku balas balik tau x...


P/S: agak2 kalau kau terbaca post ni, remove la aku dri fb tu...pastu kau nak wat status ape kau wat la...aku xkesah...yg penting kau jgn benci insan yg bernama "wani" ni...dia x tau ape2...

*lagi satu pesanan (classmate khususnya): "wani" ni bukan "waney" dlm kelas aku tu tau...jgn salah faham..kang xpasal2 aku plk kena...;)

No comments: