Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, December 1, 2010

enjoy habis-habisan

semalam aku dah abes exam...i'm so happy right now...hehehe...maklumlah terseksa gak nak baca subjek menghafal ni...abes je exam tu, tros rasa lapang gle kepala otak ni...huhuhu...
semalam gak aku ngn beberapa geng2 1SGU enjoy habis-habisan kat JB....first, kitorang gi lepak panggung kat CS...tengok siter SKYLINE...padahal aku dah download da citer tu, tp nak wat camne kan...nak enjoy punya pasal...hahaha






kat CS...sebelum panik cari kereta...hahaha


lepas je tengok wayang, perot pon lapar (perot diorang)...so pegi la STULANG...entah macam mana aku boleh lupa yang aku dah makan sebelum tengok wayang tu...aku pon main order je la...hahaha...walaupon dah tak boleh masuk, aku paksakan diri gak habiskan makanan tu ditambah pulak ngan jus tembikai gelas besar yang aku order tadi...hehehehe...memang melantak abes la...arghhh perot buncit...hahahaha


makan besar kat STULANG


lps makan ingat nak pegi danga bay...sekali danga bay tutup...terus je la pegi karok kat taman U...sekali tempat karok tu pon tutup...maklum lah dah pukul 3 lebih time tu...so planning punya planning, kitorang pon wat keputusan nak round2 JB lagi...pegi la dataran JB...hahaha...ade lah sampi pukul 4 gak...


dataran JB


than mata sume da ngantuk...kitorang pon balik ke markas..tapi sebelum singgah kat markas, kitorang naik balai cerap dulu...untuk kali terakhir sebelum cuti sem bermula, aku menjejakkan kaki kat situ...pemandangan yang sungguh cantik...lepak, lepak, dan lepak sampai tak sedar jam menunjukkan pukul 5 pagi...pastu kitorang pon balik ke markas...hehehe...aku packing barang sampai tertidur...sedar2 dah pukul 10.30, teros update blog...hihihi
kat balai cerap


**aku ade dengar budak pompuan nak gi tengok wayang malam tu...ingatkan Miss W ikut sekali...sekali dia ade hal plk...takpe, next year kita kuar lagi tengok citer KHURAFAT...hahaha

No comments: