Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, December 10, 2010

keseronokan yang tak berapa nak seronok

salam...tengok tajuk pon dah tahu kan mood aku...ni kisah semalam...post sebelum ni aku ade bagitahu yang aku pergi seremban untuk menjemput adik aku...aku taknak cerita pasal tu tapi aku nak cerita pasal aku jalan-jalan kat seremban...hehehe...semalam aku plan dengan cousin aku untuk pergi wayang..alaaa kat terminal 2 tu...ingatkan cerita "hantu mak limah balik rumah" dah ade kat situ...sekali yang ade cuma 6 cerita je...salah satu nya cerita narnia....lama jugak kitorang pikir nak tengok cerita apa....

memandangkan waktu tu baru pukul 2.30 petang, dan cerita NARNIA start pukul 4.15 petang, kitorang pon pergi la terminal 1...agak mendukacitakan la jugak sebab time kitorang lalu depan panggung terminal 1 tu, ternampak pulak cerita-cerita yang sedang ditayangkan kat situ...agak geram la sebab cerita "hantu mak limah balik rumah" tengah ditayangkan kat situ....cerita start pukul 3.40 petang...grrrrrrr....sumpah geram.....menyesal gila tak pergi cek dulu kat internet sebelum jalan-jalan tu...itulah pengajaran untuk semalam...

time tengok cerita tu, tiba-tiba aku terfikir something...alangkah best nya kalau "DIA" ada...post sebelum ni jugak aku ada bagitahu yang aku plan nak keluar dengan "DIA"..tapi apakan daya, aku mesej dia lepas tulis post tu dia langsung tak reply...siapala aku ni kan....time aku nak balik rumah baru la dia nak reply mesej aku semalam...kebetulan aku baru masuk kereta time tu..maklumlah lepak rumah sedara la katakan...aku pon layankan je la mesej dia...alasan dia "maaflah semalam penat sangat sampai tertidur awal"...aku tahu la dia baru balik setelah penat bertungkus-lumus menjayakan program kat UTM tu...tapi takkan la takbole reply time siang tu...waktu malam jugak dia nak reply...waktu aku dah nak balik baru nak reply...kenapa tak reply sehari sebelum balik U?...kan senang...hahahahaahahahaah...

aku ni bukan apa, saje nak kenal dengan dia...aku rasa dia tahu apa yang aku maksudkan...okay la...post kali ni terpanjang sangat la pulak...thanks pada yang sudi membaca apa yang tersirat kat hati aku ni...wassalam

nasib baik la lisa ni memahami hatiku ini...luv u lisa...=)

4 comments:

coremand said...

pejoooo! peh, siapakah dia itu..haha.. chill2 la pejo..tak perlu nak marah2..nnt nampak ketidak matangan ko nnt. hehe

farhan hanif said...

xde sape la...saje je...hahaha

mySheiRa said...

wahhh..pay joe...
adesss la....
kecian kt ko...
saba2..:)
chill2 sudeyh..
try later:)

gades ain said...

hoho!
take ur timeee!
=)