Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, January 18, 2011

~masa~untuk~buang~duit~

hari isnin adalah hari yang paling menggembirakan bagi aku...nak tahu kenapa?...sebab jadual hari isnin bermula jam 8 pagi sampai 10 pagi je...abes je kelas bole lepak atau sambung tidur yang tergendala pagi tadi...hahaha
sempena hari isnin ni, aku ngan classmate aku pergi ronda-ronda JB...
our 1st destination is DANGA CITY MALL...kitorang pergi situ pon just nak tengok + survey tempat main paintball...kitorang plan nak main paintball next week (isnin gak)...so kena la survey dulu kan...
pastu kitorang gi la CS gi tengok wayang citer KHURAFAT....sumpah best gila ending dia walaupon pelakonnya agak kaku...(suka-suka je komen citer orang)...hahaha...abes je tengok wayang, macam-macam plan dibuat...ada yang cadang nak sambung tengok wayang citer faster...ada yang ajak main boling..ada gak yang ajak balik...ish3....
last2 kitorang decide gi main boling kat DANGA CITY MALL...so pergila tempat tu balik...hahahah...apa yang paling best harini mestila masa main boling....harini aku belajar cara main spin...bukan nak kata pro...cuma aku dah pandai la cara nak buat sikit-sikit...sebelum ni asyik main straight je...bosan gak aku...tengok orang lain asik main spin rasa tercabar pulak...hahahaa..so aku da malas nak citer banyak...aku upload je gambar ni...hehehe



gaya seorang pemain profesional...hahaha




jangan tengok markah NASH...tengok markah aku a.k.a PAY JOE....ni markah game ke-3 kitorang...markah 1st ngan 2nd mana?...ahaha...malas nak snap sebab game 1st ngan 2nd aku main-main...saja nak try main spin...so ni la hasilnya masa game ke-3...NASH yang ajar...tu yang dapat highest tu...hahaha...kembang sikit NASH...



sementara menunggu ZIAD beli printer, aku ngan shidi sempat mengamalkan sunnah NABI SAW....memang enjoy sakan la aku...hahaha

4 comments:

mySheiRa said...

hohohohoho..sakan la kowg..sumpah jeles!! :(

farhan hanif said...

tu pon nak jeles ke...ko kan da selalu kuar ngan azam...hahaha

mySheiRa said...

byk la ko...ak xkua ngn dye pown :P

farhan hanif said...

yeke...jom r kuar ngan aku...hahahaa