Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, January 11, 2011

pakguard UTM dah tunjuk taring...

salam...

geram...takut...nervous...itulah perasaan aku bila kena tahan dengan pakguard last week...selama ni aku keluar balik lewat malam tak kena tahan pon...tapi sejak mula sem baru @ tahun baru ni, siapa2 yang balik selepas pukul 12 a.m akan ditahan dan dilabel telah melakukan satu kesalahan....huhuhu...sebenarnya malam tu aku ngan dak couremate keluar gi CS tengok mid-night movie...citer ape ntah aku pon tak ingat...abis  je movie tu, sekali tengok jam dah nak pukul 2 pagi....mungkin kitorang kena tahan sebab tak ajak kaum hawa sekali kot...hahaha...padan muka...ok la..malas nak cerita panjang...upload gambar je la...hehehee

mintak2 la pengurus cathay ni tengok gambar ni...
bole la dapat diskaun pasni..hehehe



ingatkan nak tengok cerita ni malam tu...
sekali dah ade orang tengok cerita ni...
so kena la tengok cerita lain...=(


hensem tak gambar ni?...ada orang cakap gambar ni hensem...
hehehe...
aku rasa biasa je...(low profile la plk)

tak ingatla ni sebelum or selepas tengok movie tu...
entah apa2 la diorang ni...


3 comments:

cik ngade ngade said...

apsal pic ko lam ni seme mcm tnga promot movie?? gaya tngn taley blaa...ko part time pe kat panggung tuh... hahahahhahahahahahhaha....

farhan hanif said...

byk la ko ni part time...time ni la nk lepak ngn kawan2....nnt da nak exam sume macam nk pecah kepala gayanya...hahaha

ShAwN said...

hai pay-joe yg semkn hensem...peeewwwiitt...