Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Monday, January 24, 2011

tingkatkan traffic korang

korang nak tambahkan korang punya follower dan buat twitter serta blog korang kecoh?. Dekat sini aku ada satu cara untuk tolong korang. sebelum aku ajar camne korang try dulu link bawah ni dan nnti korang akan dapat idea. Kalau info ni membantu retweet la kat member korang. Just perkongsian untuk semua =)
so macam mana?....dah dapat idea?...kalau korang masih tak tahu, aku akan ajar...(lembab betul la korang ni)...hahaha
1. mula-mula korang tengok link kat bawah ni...
http://twitter.com/home?status=RT+%40farhanhanif91%20Ni+%20ada+Trick+Twitter+tuk+korang+semua+kongsi+=)+-+http://farhanhanif.blogspot.com/
pastu korang copy paste kat web browser korang...tengok apa jadi...hahaha....
dia tulis nama aku kan....
sekarang korang cuba buat korang punya pulak
Kalau kat link yang ada tu, apa yang korang perlu ubah hanya
1. selepas “%40″ just letak username twitter korang
2. Then korang letak ayat korang atau link tapi gantikan space dengan “+”
3. Then letak kat blog or mana2 site korang dan biar orang retweet....

No comments: