Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Saturday, February 12, 2011

aku dah 50..korang?

yes...ni entry aku yang ke-50..korang ade ke?..takde kan...hahaha....padahal dah lama ada blog baru sekarang nak sampai 50...ish3...tadi aku ada dinner kelab..kelab apa?..yang tu kita tak tau...dinner kelab PEMETA PEMADAM la...agak simple la dinner tadi...maklumlah semua ahli bayar 7 rupiah ringgit je...so kira berbaloi la...ok malas nak citer pasal dinner...aku nak citer pasal SNK pulak..sape SNK?..ape kena SNK ngan aku?..ni jawapannya...SNK ni dak matrik aku dulu..satu kuliah....aku pernah usha dia dulu masa kat matrik...tapi nak wat camne kan...pemalu cam aku...hahaha...sebab suka kat dia sangatlah aku apply masuk UTM ni...nak tau camne?..biarlah rahsia...kihkihkih...masa sem satu dulu ade la terserempak ngan dia..tu pon kadang-kadang je jumpa dalam bas..kolej aku ngan dia sebelah-sebelah je...aku K11 dia KTHO...entah camne sem ni aku boleh sama koQ ngan dia pulak...ada jodoh balik kot...hahahaa....alamak terlebih sudah...tadi masa dinner aku tengok dia sweet sangat...macam nak cubit-cubit je pipi dia...tapi tak boleh..sebab dia duduk meja sebelah...kahkahkah...full name SNK ni tak payah korang tau...kang abes kena nganjing lagi....k bye

2 comments:

gades ain said...

eh? SNK plak? WM mcm mane? :P

farhan hanif said...

SNK ni dak matrik aku la...kenal2 gitu jek...WM?...errrr...xtau la nk kata ape...dia macam nak mengelak dari aku je