Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, February 4, 2011

selamat tahun baru

salam....lagi sehari nak balik baru nak update ini blog kan...seminggu bercuti tak tau nak buat apa...tajuk kat atas takde kena-mengena pon sebenarnya...hahaha...sebenarnya aku nak update pasal aku main bowling...ini je la kerja aku bila time cuti...aku malas nak type panjang-panjang sebenarnya ni...so aku upload la gambar...hehehe




game 1st aku menang...asik dapat spare je...hahaha




2nd game aku kalah...sob..sob...=(


3rd game aku kalah lagi...#$@%@#^$@#@

game ke-4 aku x sempat nak snap gambar...tapi aku ade amik jumlah markah...cepat tengok..kikiki


ni lah markah aku...untuk julung-julung kalinya semua game yang aku main dapat markah >100...hee~



ni pulak markah kawan aku...hahahah...dia ni la yang selalu bawak aku jalan-jalan...bukan sebab aku takde kereta...mak aku tu yang tak bagi bawak...sebenarnya aku da boleh bawak...kompem...yakin 100%...tapi nak wat camne kan...kena dengar cakap mak...huhuhu

No comments: