Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, March 23, 2011

ini ke yang dinamakan profesionalisme?

salam...cuba korang bayangkan, korang tengah ada meeting ni...tengah sedap dengar perbincangan tu, tiba-tiba topik pasal personal life pulak timbul...isu pasal ketidakpuasan hati seseorang kepada seseorang yang ditulis dalam blog @ facebook @ mana-mana social network yang berkaitan...dah la topik tu ada kena-mengena ngan korang...korang bengang tak?


aku ni takde la kesah sangat pasal benda ni, cuma agak terkilan la sebab kenapa persoalan ni yang dibangkitkan sedangkan ada je banyak isu yang sepatutnya dibangkitkan...


contohnya isu ketepatan masa...korang tau tak adab menuntut ilmu?...dalam menuntut ilmu ni, menepati masa tu sangat penting untuk memastikan keberkatan menuntut ilmu tu..aku ni takde la selalu tepati masa, cuma sepatutnya isu ni la yang patut dibangkitkan, bukannya pasal personal...apa ke nerakanya semua ni ha...rasanya tu je la aku nak luahkan...so lepas ni takde la dibangkitkan kembali isu ni ye...soal personal kita ketepikan dulu, kalau perlukan bantuan baru kita tolong...adios


*ni luahan salah seorang sahabat masa kitorang on de way nak balik kolej...so fikir-fikirkan dan selamat beramal


"butuh pak hang"...hahaha










No comments: