Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, March 22, 2011

Saya budak baru belajar

salam...sepuluh minit lagi nak pukul 5 pagi..aku tak tido-tido lagi...baru je lepas COPY siapkan assignment astronomi lapangan...serius tadi ngantuk gila masa nak wat assignment tu..pastu bila dah siap, mata jadi segar bugar pulak...terus rasa nak update ini blog...hahaha...tapi aku tak tau nak update apa la...so kita stop sampai sini je..nanti aku sambung...hahahah


ni gambar aku edit masa BENGKEL PHOTOSHOP hari Sabtu lepas...
cantik tak?..sape setuju, aku belanja dia LOLIPOP...hahahah







No comments: