Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, March 11, 2011

semoga kau berbahagia dengan orang tersayang...=)

salam...selamat petang semua...apa aktiviti korang petang-petang camni ye?...aku yakin mesti ada yang asik tidur je...hahaha...(padahal baru je bangun ni)...tadi aku baru je baca blog sorang classmate aku ni...dan aku tak sangka pulak dia luahkan rasa simpati dia kat aku pasal apa yang terjadi kat aku...tapi yang peliknya entri tu dia post dah lama cuma aku baru je perasan sebab dia tukar link blog dia...patutlah lama tak nampak kat dashboard....sebenarnya aku tak kesah pon pasal benda ni...benda dah nak jadikan..aku sebagai seorang manusia kena reda'...mungkin pasni ada yang lebih baik untuk aku...ibarat pelangi selepas hujan...lebih kurang camtu la kot..hahaha...(sedapkan hati)...so kat bawah ni antara teks ucapan beliau...siapa?...korang tak perlu tahu...pandai-pandai cari sendiri...tak susah pon.hahaha
.
.
.
title: kadang-kadang gajah kat depan mata kite x nmpk...

...(aku terpaksa delete INTRODUCTION dia sebab panjang sangat...tak payah baca pon tak apa)...

well, member kpd member kpd member kpd member aq nie kan..
( brp byk member, aq pown x ingat)
yg pasti owg nie member aq
memang siez lah kesian kat dy
aq br jew TERbaca blog dy nie kan
bg aq niat dy nak meluahkan rasa 2 bukan lah niat nak mengguris hati minah nie
tp sekadar nak bgtau pe yg dy rase
lagi2 bila owg yang mmg dy suke mcm men2 kan dy jew
so otteoke???
rasa nya aq sendiri pernah bagi nasihat kat dy
pentingkan rasa hati kau
kalau ko nak tunggu gak minah 2
pastikan ianya berbaloi
jgn mcm aq
tunggu punye tunggu
last2 dy dah berpunya
naseb baek tyme 2 aq dah berhenti tunggu dy

sian plak kat member aq nie
aq pernah tanya kat dy nie
ko x rasa sakit ke bile tgk minah nie blh jew layan owg len tp x tok ko??
aq soh dy pikir
soe lah k pada minah 2,
mayb ko rase mcm aq tikam ko dr belakang
tp dy pown kawan aq jugak
4 sure, ingat kata aq
andai minah 2 bukan ditakdirkan bersama ngan ko, 
ada yang lebih baik tok ko

yang minah nie plak
ntah lah
dy pown member aq jugak
so soe k dear
but sometimes aq rs mmg ko bg harapan kat dy
kalau ko rasa ko mmg x nak kat dy, nape ko bg harapan kat dy
xkan lah ko x tau pe yang pernah aq rasa dulu
ko lupe ke???
bile owg yg kite minat 2, bg jew 1 mesej
even bende 2 x penting sekalipun
bende 2 dah macam segunung harapan yang ko dapat
soe dear,
kalau ko marah aq ke, aq x kisah
tp thats the truth..
bile dy wat entry cam 2
suppose 2 be ko patut paham keadaan dy
mmg betul, cara dy tegur ko 2 salah
but, mayb dy dah xleh nak tahan
cbab 2 kadang2 apa yang kite rasa betul
x semesti nyew betul
kadang2 dengan cara teguran cam2 br kite akan rasa nak sedar kesilapan kite
kalau lah dy tegur kesilapan ko 2 mcm yang pernah dy wat b4 nie,
ko rs, ko akan sedar silap ko????
belum ten2 kan..
so, xyah arr nak post status cam 2 sekali
aq tau lah maybe ko bengang ke ape
tp bile ko pikir2 balik, rasa nyew
tn2 ko paham pe yg aq ckp kan???

soelah kalau entry nie buat sapa terasa
memang aq tujukan tok 2 owg sahabat yang aq sayang
soe geng,
tp, kite owg x suke arr tgk lau 6t korang bermasam muka
kite ada 4 tahun agy
kalau dalam tahun 1 dah macam nie
3 tahun agy cam ne korang nak lalui???

bende bukan sekadar nak "aim" korang jew
tp sebagai peringatan tok diri aq jugak
aq pown x lah seperfect mana pown
cbab 2, aq harap sangat kalau lah aq de wat silap
pleazzzzz ma dear fwenzzz
tegur aq..
sebab, bagi diri kita,
kuman kat PERANTAUAN kite boleh nampak,
tapi gajah kat depan mata???/
.
.
.
ha...amacam?...bestkan ayat dia...cuma ayat last sekali tu aku ada edit sikit sebagai penambah perisa kepedasan tu...hahaha...walaupon aku dengan dia dah okay sikit...sikit je la...hahaha...okay la...malas nak explain panjang-penajang..nanti ada yang terluka lagi...
nak out dah...malam ni plan nak gi tengok wayang...biasa la hidup kat U ni...pantang ada duit sikit, terus je keluar...cuba la simpan untuk masa depan, nak buat kerja kahwin nanti...hahaha..gatai noe...chow...adios..wasalam

No comments: