Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, March 17, 2011

tak tau nak letak tajuk ape...

salam..selamat pagi semua...dah nak pukul 4 pagi ni..tapi aku masih tak tidur lagi ni..kenapa?...siapkan assignment la..apa lagi..sem ni nampak je kredit hour sikit (15 JE), tapi dia punya tahap kebusyan dah macam orang kerja ofis dah..kerja ofis pon tak busy macam ni..huhu...nak buat macam mana, inilah kehidupan mahasiswa yang sebenar...so jangan mengeluh + meraung + merajuk....ini semua untuk masa depan kita juga...huhu..okay la...tu je aku nak update sebenarnya...mata aku dah makin kuyu dah ni...tak tau la esok sedar ke tak..silap-silap tak pergi kelas pulak esok...bye..adios...salam

*aku saje letak iklan kat setiap entry...nak suruh korang klik...derma la sikit...nak buat perbelanjaan kahwin nanti...hahaha






No comments: