Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, April 12, 2011

main basah-basah di BP


assalamualaikum pembuka bicara,
lama dah kita tak jumpa,
harini aku nak update pasal apa,
sukati aku la nak update apa...

tak pernah-pernah aku wat pantun, tetiba pulak rasa nak wat pantun untuk entri ni...tak kreatif pulak tu...huh..hujung minggu lepas aku dengan coursemate aku pergi wet world Batu Pahat (BP)...aku ni hidup kat BP dah dekat 20 tahun dah, tapi sekali pon tak pernah jejak kaki kat sana...so minggu lepas kitorang pergi la sana walaupon hari dah lewat petang...walaupon dapat mandi sejam lebih je tapi rasa puas...hahaha...okay tengok gambar je la eh...huhu



pintu masuk wet world









muka sebelum mandi




badan ngan pelampung sama saiz...wakaka~




errr~




ha!!!pikir lain la tu...hehehe









ni dolphin ye...bukan kuda...=)




muka selepas mandi
*jangan tengok apa yang aku cover tu...hahaha



credit to abang wetworld sbb amikkan gambar kitorang....hehehe







1 comment:

EJA said...

salam..wah best nya tempat tu..eja datang follow :)