Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, May 25, 2011

6 Buffered Earning aku minggu ni. thanks nuffnang

Assalamualaikum. tadi 1st time aku join segmen kat dunia blog ni. alhamdulillah dapatlah jugak beberapa komen dari blogger lain. lepas je aku join segmen tu dapat lah beberapa komen yang menggalakkan. sebelum ni entri aku kosong je takde orang komen. sob..sob..hahaha. aku malas nak cerita pasal segmen tu. aku nak cerita pasal nuffnang aku. beberapa jam lepas aku buat entri tu, aku saja-saja je lah nak cek akaun nuffnang aku. alhamdulillah nampaknya nuffnang bermurah hati bagi aku BE minggu ni. minggu lepas aku cuma ada 3 BE je. tadi aku cek tengok ada 6 pulak. thanks nuffnang. ni gambar minggu lepas dan minggu ni aku sempat print screen.=)






BE minggu lepas



BE minggu ni

*ni lah hasil aku hantar ticket kat nuffnang haritu. kalau tak takde langsung BE kat blog aku. yang ada cuma kat blog aku yang lagi satu. padahal tak berUPDATE pon blog tu. so pada siapa-siapa yang ada masalah macam aku, jangan takut nak tanya pihak nuffnang tu. aku tanya dalam bahasa melayu je haritu. tapi dia reply dalam english la.



2 comments:

usher said...

oit bulan july ni bila dapat hasilnya??

Farhan Hanif said...

@usher bulan 7 ni mcm xde sgt la