Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, May 26, 2011

Kenapa fast food yang kita beli tu tak sama macam kat iklan TV?

Assalamualaikum. sekarang ni majoriti rakyat malaysia suka kepada fast food. aku pon macam tu jugak. tapi pernah tak korang terfikir "Kenapa makanan yang kita beli tu tak sama macam kat iklan TV?" Video kat bawah ni ada jawapannya. hahaha. Ingatkan manusia je ada jurusolek, makanan pon ada jugak kan. LOL








*berapa ramai yang kena tipu dengan mekdi, kepsi, and pitza ek?..hahaha

No comments: