Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, May 18, 2011

Konvesyen Kelab PEMADAM IPT 2011 Part 2

Kepada semua silent reader yang berada di sekitar Johor Bahru, jom datang beramai-ramai. maklumat seperti yang tertera di poster di bawah.








Assalamualaikum. aku baru balik dari meeting untuk Konvensyen PEMADAM 2011 ni. semalam sibuk sangat nak ada kerja kan. so harini betapa riang ria raya nya aku bila diberi tugasan. aku sebagai anak buah kepada Unit Penginapan dan Pengangkutan akan memulakan tugas petang ni. aku kena ambil bantal untuk dibawa ke setiap bilik. nampak macam senang je kan. bayangkan la untuk 270 orang. rasa macam nak terjun BURJ DUBAI je. hahaha. apalah aku ni. belum buat kerja lagi dah mengeluh. semalam nak sangat ada kerja kan. okay lah. nak berehat untuk simpan tenaga petang ni. 



2 comments:

nfw hanim said...

cool la header kau..aku ta reti buat... :(
buatkan bleh? hee...
pastu lagi 1, puas aku godek2..mcm mane nak wat "read more" tu? serabut r pnjg2

Farhan Hanif said...

header tu pon bukan aku buat...google pastu tuka link kat HTML tu..pandai2 la baca HTML tu...cuba klik kat setiap link kat html tu...yang mana link header tu, yang tu la kau kena tukar...tu pon kalau nak tukar la..hehee

read more tu ada time buat post...cari la