Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, May 18, 2011

Konvesyen Kelab PEMADAM IPT 2011

Assalamualaikum. harini dah masuk 2 hari aku dekat UTM tercinta ni. aku ada tugas yang perlu diselesaikan minggu ni. tugas apa? UTM ada buat KONVENSYEN PEMADAM 2011 minggu ni dekat sini. so aku sebagai ahli KELAB PEMADAM yang berkaliber kena beri komitmen yang tak berbelah bagi pada program ni. tapi yang menyakitkan hati aku ni apabila sepanjang 2 hari aku kat sini satu tugas apa pon tak buat. Ketua Unit (KU) aku cakap datang pada 16 MEI sebab ada tugas aku kena buat. tapi harini dah 17 MEI tapi apa pon tak buat lagi.




ada lagi yang menyakitkan hati aku ni. makan dan minum kena tanggung sendiri. dah la arked (tempat makan) kolej aku tutup sebab semua mahasiswa kolej dah berambus last exam haritu. so tinggal la aku dengan beberapa zombie separuh sedar kat blok ni. pagi-pagi dengar budak PALAPES menghentak but sambil menyanyikan lagu GULA-GULA/MAX 24 7 NEGARAKU kalau tak silap. PALAPES tak perlu kisah pasal makanan sebab semua ditanggung. tapi kami sebagai ahli biasa terasa dianiaya. dah lah suruh pergi meeting tempat yang jauh-jauh sedangkan kami takde transport. kalau aku tahu jadi macam ni, aku balik Khamis ni tahu tak.

masa aku balik 16 MEI haritu, nak tahu kitorang makan apa? kitorang makan Mcd. memang lah best tapi paham-pahamlah kan hujung-hujung semester ni macam mana. PTPTN dah kering. huhu

okay lah tu. cukup-cukuplah membebel. aku nak promote program PEMADAM ni. semua dijemput hadir bagi memeriahkan majlis. banyak hadiah ditawarkan. antara hadiahnya adalah bergambar dengan aku secara doggie style formal atau suka-suka.

*sorry lah kalau akak KU baca. ni just luahan hati saya. saya tahu akak pon busy nak settlekan benda ni. taknak menyusahkan anak buah kan. hehehe




jom join. pendaftaran masih dibuka.

4 comments:

Budak Botak said...

he3, sabar2...

Entry terbaru -> Kerry Campbell Cucuk Anaknya Berumur 8 Tahun Dengan Botox... (",)

Farhan Hanif said...

den tongah sabo la ni. xpasal-pasal dapat byk kerja plk harini. padan ngan muka eden.

cikmamal said...

wat kerje leklok..
jumpe di sana, sebab sy pon datang jugak.wakil ipt sy..hee :)

Farhan Hanif said...

yeke...malunya..hehe