Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Saturday, May 28, 2011

Langkawi bakal menerima kunjungan aku minggu ini

harini cuti sekolah dah mula. aku dapat rasakan yang semua tempat percutian confirm penuh masa cuti ni. hal ini dapat dibuktikan masa family aku nak booking hotel di Langkawi. hotel yang ketiga barulah family aku dapat booking. sebelum-sebelum tu semua hotel penuh. lama dah aku tak jalan-jalan jauh ni. selama ni duduk rumah je makan tidur. last aku pergi Langkawi masa aku umur 3 @ 4 tahun camtu kalau tak silap. so memang dah lama tak jejak kaki kat sana. banyak jugak pembaharuan yang aku dengar. siap ada underwater world lagi. memang aku dah cop la tempat tu wajib pergi. sebenarnya aku nak update siang tadi tapi apakan daya blog aku kena serang malware siang tadi. tu yang sampai dua entri malam ni. hahaha






Mercu tanda Langkawi



Underwater World (Luar)



Underwater World (Dalam)


*Ni gambar Google je sebab aku tak pergi lagi Langkawi ni. Isnin ni baru nak pergi. esok dah stop online sebab nak balik Pahang dulu. sepupu aku kahwin esok. dapat sorang lagi sedara baru. aku bila lagi nak kahwin agaknya?..hehehe=)





4 comments:

Syazana Aziz said...

wohaa... nak ikot.. ekeke

Budak Botak said...

he3, best la dapat pi sana...

Entry terbaru -> Momir Bojic Mencipta Kereta Volkswagen Beetle Daripada Kayu... (",)

Farhan Hanif said...

@Syazana Aziz jom...org dah kat kedah ni..=)

Farhan Hanif said...

@Budak Botak cuti skolah la masa yg sesuai nak jln2 bg anak cikgu mcm sy ni...haha