Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Sunday, May 8, 2011

malam pertama

Assalamulaikum. ni entri pertama untuk bulan ni. nampak sangat aku busy gila last week kan. sebenarnya aku tak la busy mana pon. busy study? sila gelak. aku study tapi macam study pon. main redah je masuk exam hell hall tu. okay malas nak cerita pasal exam. habis je exam haritu, aku sempatlah pergi melempiaskan nafsu. jap!!! jangan pikir yang bukan-bukan. maksud aku, aku sempatlah tengok wayang haritu. dah lama tak tengok wayang. aku pergi dengan classmate je. masa planning haritu macam ramai je nak keluar, sekali bila tiba masanya cuma lima orang je yang keluar termasuk aku. masing-masing busy nak packing barang. tak sabar balik rumah la katakan. nasib baik rumah aku dekat. so takde la stim sangat nak balik rumah.hahaha. so memandangkan aku dah ada kat rumah, kenalah planning nak buat apa cuti-cuti ni. nak buat apa ek? jap tengah pikir. huhu. curi cari duit jom. tapi nak curi cari kat mana ek. konpius konpius. nak kerja tapi masalah transport pulak. nyesal tak amik lesen kapal terbang motor masa lepas SPM haritu. terpaksa la aku amik lesen motor cuti ni. jadi mat rempit kejap. hahaha. okay la. tu saje untuk entry ni. next entry menyusul kemudian nanti.


 

No comments: