Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, May 12, 2011

Saya budak baru belajar 2

assalamualaikum. semalam aku berjaya membuat satu imej flash. aku belajar benda ni sebab nak tukar header dalam bentuk flash. aku tau benda ni melalui blog ni. serius smart gila. sebelum ni pon blog izamirridzwan ada buat header macam tu. tapi dia baru tukar design baru beberapa hari yang lepas. kalau korang nak tau, format flash ni rebih ringan daripada yang biasa tu. so bila nak loading tu tak perlu ambil masa yang lama. lagi-lagi bila blog ada lagu dengan bintang-bintang segala bagai tu. aku pon ada menawarkan diri nak buatkan header baru untuk salah sorang classmate aku. tapi tak tau la dia nak format flash ke tak. belum bincang lagi. okay la. kalau korang nak tengok hasil pertama flash aku, bolehlah ke sini atau scroll ke bawah sekali. adios.


3 comments:

nurul said...

haha..best2..pe kste ko watkn tuk aku plak..dr bckgrnd smpai header..dh bsn ni dgn yg lme..paan..ko wat free je kn..harge sedara2..aku tgh pokai ni..hahahahaahahaha..

Farhan Hanif said...

haha...tak pakar lg la...masih newbie...

nurul said...

aku bkn nk yg ssh2..nk yg simple2 je..