Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

ni 1st time aku join segmen dari blogger.
taknak cakap banyak, siapa-siapa yang nak join segmen ni boleh klik link kat bawah header ni.




http://www.sunahsukasakura.com/2011/05/best-ke-header-aku.html




yang kat bawah ni pulak header aku versi Print Screen. malas nak upload yang format GIF punya.hahaha
aku dapat header ni dari blog Izamir Ridzwan masa dia post entri  INI.
aku cuma tambah border kat tepi tu je pakai INI






14 comments:

Sunah Mohammad said...

perghhhhhhhhh! header canggihhh!!! macam matrix pulak...hehehehe~ thanks join~ ^_^

Farhan Hanif said...

header google je pon...dalam process nak buat header baru...

N I E S Y A B E L L A said...

iyee! header kau memang superb!

Cik NuRuN said...

sempoi lahh header tuu :D

Fariza Othman said...

sedia untuk mengomen yeay!!!Farhan punya header dh cukup canggih tapi tulisan "farhan hanif @ payjoe" 2 kan kne besar sikit or unik sikit kot bagi clear sikit cz nmpak sama saiz tajuk entri ngn tulisan header.heheee

cabuttttttttt

NiSha said...

tu la kan matriks betul ni.. and simple..

Farhan Hanif said...
This comment has been removed by the author.
Farhan Hanif said...

@Fariza Othman camne nak besarkan tulisan kat header?..tau x?

Farhan Hanif said...

@N I E S Y A B E L L A superb la sangat kan...hahaha..btw thanks tau

Farhan Hanif said...

@Cik NuRuN sempoi and simple itulah saya..hehehe=D

Fariza Othman said...

Farhan guna ape? kalau photoshop or illustratior xde masalah nak edit tulisan 2. kalau guna editor pun senang kot.

Farhan Hanif said...

@Fariza Othman tulisan "farhan hanif @ payjoe" tu memang nama blog sy..bukan sy edit..

mas saari said...

salam singgah dari blog sunah dan follow sini...

cool je header tu!

Farhan Hanif said...

@mas saari thanks follow...header biasa2 je...