Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, June 14, 2011

Download Angry Birds RIO Fullversion

Assalamualaikum. memandangkan sekarang ni aku sedang bercuti tanpa gaji (menganggur), so hari-hari kerja aku mengadap laptop je dari pagi sampai ke malam. saja-saja menambah bil elektrik. hahaha. tapi kalau dah hari-hari mengadap laptop je mesti la bosan kan. aku bosan sebab asyik online je. bila bosan menguasai diri, aku main game dalam laptop aku ni. ada banyak game dalam laptop aku ni. sampaikan kadang-kadang laptop aku hanging. game yang aku selalu main PES 2011, takpon DOTA. tapi bila asyik mengadap game tu je rasa bosan jugak kadang-kadang (kecuali DOTA). so aku ada jumpa satu lagi game yang tengah HOT sekarang. game tu diberi nama ANGRY BIRDS RIO.

game ni korang boleh juga dapat melaui extension google chrome. aku dah lupa cara dia macam mana. game yang extension tu kita kena lawan babi. tapi tak boleh nak save aku rasa. link yang aku bagi ni boleh save punya. dah tak lawan babi dah. so kat bawah aku ada bagi link untuk download game tu.










Download Angry Birds Rio - SINI

selepas korang download, korang akan dapati yang tu trial version punya. korang boleh lah main tapi untuk beberapa minit @ jam je. entri seterusnya aku akan ajar macam mana nak hack @ dapatkan full version. adios

*main-main jugak, solat jangan lupa


SUMBER: izamir Ridzwan

1 comment:

diana said...

tak de masa nak main game..
heheh..:)