Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, June 15, 2011

Sunah Sakura Ajak Conteng Ujang aka Seth Tan Celup!

Assalamualaikum. memandangkan Ujang aka Seth Tan Celup tu dah bagi lampu hijau untuk conteng header flash baru dia, so aku pon tak melepaskan peluang untuk join jugak. so kat bawah ni apa yang aku conteng tadi. hahaha. padan muka. sape suruh bagi lampu hijau. kahkahkah


hahaha. Ujang jangan marah gua. sape suruh lu poyo dengan Heliza. kan dah kena. segmen ni dianjurkan oleh sunah sakura. kalau nak join segmen ni boleh ke SINI. 

pendapat aku tentang header ni pulak ianya ringkas tapi bila aku masuk blog tu tadi, cursor aku asyik berkelip-kelip. sakit hati dibuatnya. bila aku bukak blog sunah sakura baru aku tahu Ujang ada header baru. sorry Ujang gua tak perasan. hahaha

4 comments:

Sunah Sakura said...

aha... asyik berkelip kan? adoiii...

Ujang9897 said...

berkelip2 mcm mana ek...??



*tiket wyg nuffnang buat kt KL jer

Farhan Hanif said...

asyik keluar simbol loading je dekat cursor tu. tapi sekejap ada, sekejap takde. mungkin sebab connection kt rumah ni kot.

meaw said...

lanunnnnnnnnnnnnnnnn.......