Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Wednesday, July 13, 2011

Anwar Hadi Video Of The Year

Assalamualaikum. Seperti yang korang semua tahu, Anwar Hadi berjaya menggondol 3 hadiah semalam dalam Digi WWWOW Awards. Senarai pemenang Digi WWWOW Awards korang boleh ke SINI. Untuk kategori Video Of The Year tu aku rasa memang sesuai sangatlah sebab aku pon macam nak pecah perut tengok video tu. Aku siap post kat facebook nak bagi sorang minah ni terasa masa awal tahun dulu. sebab setiap kali dia update status je hampir setiap perkataan ada huruf "EW". rasa macam nak terkeluar je usus aku ni. hahaha. bukan setakat "EW" je, huruf "ER" pon dia campur sekali. serius faking. hahaha.

Antara perkataan yang membuatkan aku rasa mual a.k.a nak muntah *hiperbola je tu

biler - bila
giler - gila  
watper - buat apa  
yekew - yeke / betul ke  
risaw  - risau  
knpew @ napew - kenapa

Agak-agak korang kenapa wujudnya manusia jenis macam ni? aku ada jugak search kat google. ramai yang cakap diorang jadi macam tu sebab kurang kasih sayang. hahaha. damn gila. aku tengok ramai je yang sayang kat minah tu kecuali aku.*tolong la percaya

okaylah. bagi sape-sape yang belum atau tak pernah tengok video tu, jom layan kat bawah ni.





*tolonglah jangan cakap korang buat ayat macam ni sebab nampak comel. gewli usus I....=D
*ni entri menganjing sebenarnya. ada antara blog yang aku follow guna ayat macam ni. mintak-mintak la diorang baca. kasi makan dalam sikit.
*macam mana pulak dengan pendapat korang tentang golongan seperti ini?

4 comments:

N I E S Y A B E L L A said...

serious shit tak suka gila...rasa nak tanya dia sekolah tadika mana dulu. aku tahu blog siapa dan siapa minah tuuuuu :) HAHAHAHAHHAHAHAHHAA

Farhan Hanif said...

@N I E S Y A B E L L A bukan niat aku nak kutuk sape2...tapi bila rasa mual sbb asyik dgr ayat tu je mcm ni la jadinya...hahaha

N I E S Y A B E L L A said...

@Farhan Hanif takpe takpe aku sokong kau! haha...aku pon bila buat entry eeuww eeuww ni selalu tuju kat dia..hahahaha..

Farhan Hanif said...

@N I E S Y A B E L L A aduh...bahaya ni..igtkan aku sorang je mcm ni...welkam to the club...hahaha