Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Sunday, July 17, 2011

Izreen Azminda Suka Lelaki Melayu Macam Aku

Assalamualaikum. Tinggal satu episod saja lagi drama kesukaan aku ni iaitu Juvana. Aku suka tengok drama ni sebab ada Cikgu Zakiah tu. Kenal tak? Nama dia Izreen Azminda. Serius sebelum ni memang tak kenal pon walaupon aku ada jugak tengok drama Isabella kat Astro tu. hahaha. Aku ada baca satu artikel online ni yang mengatakan dia ni masih Single and Available. So bagi lelaki hidung belang kat luar tu, tunggu apa lagi? Jalankan kewajipan anda. hahaha. Aku bukan hidung belang okay. Hidung mancung pon bukan. hahaha.




Berdasarkan petikan tu, dia ni sukakan lelaki pure Malay macam aku. Mak dia pon dah bising-bising memandangkan umurnya sudah mencecah 26 tahun. Takpe Izreen. Usia tidak menghalang cinta kita dari berputik. hahahah. muntah cepat.
*************************************************
*Sekali Lagi try buat entri SEO...mintak-mintaklah menjadi...hahaha

Carian : Izreen Azminda, Cikgu Zakiah, Cikgu Zakiah Juvana, Izreen Azminda Juvana, Juvana TV3, Izreen Azminda TV3, Izreen Azminda Aznam, Izreen Juvana, Juvana, Juvana Download, Juvana Download TV3, Juvana Isnin 9 Malam, Sinopsis Juvana, Juvana Episod 1, Juvana Episod 2, Juvana Episod 3, Juvana Episod 4, Juvana Episod 5, Juvana Episod 6, Juvana Episod 7, Juvana Episod 8, Juvana Episod 9, Juvana Episod 10, Juvana Episod 11, Juvana Episod 12, Juvana Episod 13, Juvana Full Episod 




12 comments:

cik ngade ngade said...

pekjo dah perasan... hihiihihihi... :D

Farhan Hanif said...

@cik ngade ngade haha...siyes hot si Izreen ni...perghhh~...hahaha

KiD said...

nice try! hehhehee

Miz Novexx said...

semalam aku baca paper, dia cakap izreen ngan abang Botak aku rapat semacam jep... jeles wooo T_____T

Farhan Hanif said...

@KiD saje cuba2 main keyword ni...haha

Farhan Hanif said...

@Miz Novexx siyes?...xle jadi ni...mesti ambil tindakan sebelum melepas...hahahah

NURUL NADIAH MAMAT said...

semoga berjaya....ekeke....

amier azrul alias said...

nk try market jgak lah..keh keh

Farhan Hanif said...

@NURUL NADIAH MAMAT haha...perli ke apa ni...lols~

Farhan Hanif said...

@amier azrul alias try la...tp jangan ngan izreen...hahaha

kaizen said...

tp dia nih lagi cun kalo bertudung.....

*langkah mayat member aku dulu derr.... sbb member aku minat gler ngan minah nih...

latest entry Isu Bila Bersedekah & Urban-or-Disaster --> blog group

Farhan Hanif said...

@kaizen tau xpe...sebab dia bertudung la aku suka...hahaha

ramai jugak peminat dia ni...xpe kita kongsi..kahkahkah