Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, July 7, 2011

Parody: Game Grand Theft Awesome (GTA)

Assalamualaikum. Korang pernah main game Grand Theft Auto (GTA) tak? Siapa yang tak pernah tu tak rugi apa-apa pon. Biasalah zaman kanak-kanak dulu. Mula-mula main game susun blok yang beli kat pasar malam tu. Pastu main game tape pulak. Pastu barulah dapat Playstation 2 hasil duit raya zaman tu. hahaha. time ni lah baru kenal dengan game GTA ni. Sekarang Playstation aku ada kat atas decoder Astro. Lama dah tak bukak sejak masuk matrikulasi. hahaha. Okaylah. Panjang dah ni mukadimah aku. Sebenarnya nak bagitau satu video dari youtube ni. Kadang-kadang best jugak tengok video menganjing (Parody) ni. Jom layan.







No comments: