Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, July 15, 2011

Penyokong Liverpool Buat Hal Di Bukit jalil

Assalamualaikum. Esok sekali lagi skuad Malaysia akan berentap melawan satu lagi gergasi EPL iaitu Liverpool. Tahniah The Gunners sebab berjaya menumpaskan Skuad Harimau Malaya Rabu lepas. Dua-dua aku sokong sebab aku fans Arsenal gak. Tapi sekarang ni aku bukan nak cerita pasal Arsenal. Aku nak kongsi pasal satu video ni pasal peminat Manchester United kena "togel" dengan peminat Liverpool.

Jom layan.....


Waktu kejadian adalah semasa Liverpool mengadakan training di Bukit Jalil.




Kesian pulak aku tengok. Tapi bila dipikirkan balik memang salah dia pon. Sape suruh masuk kandang harimau sedangkan kau tu kambing...hahaha...pepatah mana pulak aku pakai ni...lols

Sumber dari Facebook

*You'll Never Walk Alone Without Liverpool Jersey

4 comments:

wan_cikgumuzik said...

kah ka kah kah kah.. aku dok gelak tergolek2 nih,... kah kah kah kah,.. adehh...

Fadzmie Mohamad said...

Entah die. Maybe die kena cabar dengan member2 die kot. Last-last jadi macam ni. Haha.

fauzi said...

macm haram jek perangai,tak perlu kot nk buat mcm tu

Farhan Hanif said...

@Fadzmie Mohamad sesuai la dengan tagline diorg "You'll never walk alone" without Liverpool jersey...hahaha