Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, July 14, 2011

ProEvents Punca Astro Tidak Menyiarkan Siaran Langsung Malaysia vs Arsenal 2011

Assalamualaikum. Tadi masa perlawanan Malaysia menentang Arsenal, kat facebook kecoh gara-gara pihak Astro yang tidak menyiarkannya secara langsung di tv. Hal ini disebabkan pihak ProEvents yang mungkin tidak membenarkan astro menyiarkannya sebab aku dengar penjualan tiket agak tidak memuaskan. So page ProEvents kat facebook dihentam teruk oleh mereka yang rasa tidak puas hati atas tindakan ProEvents. Tapi
yang aku pelik, kenapa Astro tak dapat hak penyiaran sedangkan rangkaian televisyen luar negara boleh pulak dapat hak penyiaran. Siap buat streaming secara langsung lagi. Duit punya pasal la ni. Dunia dunia. hahaha







gambar dari Budakbotak.Com
*dalam page ProEvents tu, aku tertarik kat wall post ni "Wow... Stadium Bukit Jalil penuh dgn jersi Arsenal tadi... Nnt sapa yg pki baju Arsenal td tuh,time lawan Singapore jgn lupa pakai baju Singapore yer.. Sebab Malaysia x perlukan lalang mcm korg...."heheheh. agak makan dalam jugak la

2 comments:

Farhana Jafri said...

hahaha mmng ayat mkan dlm tu!! mmng rmai yg pkai bju arsenal mlam td.. mybe tu la kot slah stu sbb Mlaysia xmnyengat sgt mlam td..

Meck said...

bila lagi pakai baju arsenal. apa daaa