Thursday, July 21, 2011

Tonton Siaran Langsung Malaysia VS Chelsea di Bukit Jalil (21 Julai 2011)

Assalamualaikum. Bagi sesiapa yang ingin menonton perlawanan antara Malaysia dengan Chelsea, kat sini aku ada sertakan live streaming. Bagi yang mempunyai internet berkelajuan cahaya tu bolehlah tengok kat sini. Yang tak berkelajuan cahaya pon boleh tengok sini jugak. Itupun kalau korang mempunyai tahap kesabaran yang tinggi. Kalau tak sabar, pergi mamak je la. hahaha

*Pastikan waktu korang streaming ni jam menunjukkan 8.45 malam. Jangan pulak ada yang cakap tak keluar apa-apa padahal jam baru pukul 7.30 malam. hahaha




Nak yang clear, tengok yang bawah ni...=D




****************************************************************************

carian keywords: malaysia vs chelsea, malaysia vs chelsea asia tour 2011, malaysia vs chelsea 21 julai 2011, blog live stream malaysia vs chelsea 21 julai 2011, malaysia lawan chelsea, malaysia lawan chelsea 2011, live streaming malaysia vs chelsea 21 julai 2011, live streaming ustream redvision tv malaysia vs chelsea 21 julai 2011, siaran langsung malaysia lawan chelsea, siaran langsung astro malaysia vs chelsea 21 julai 2011, ada atau tiada siaran langsung malaysia vs chelsea, video gol malaysia vs chelsea 2011, updated livescore malaysia vs chelsea 21 julai 2011, friendly malaysia vs chelsea, malaysia lawan chelsea, malaysia  lawan chelsea 21 julai 2011, live malaysia vs chelsea astro arena,  siaran langsung malaysia vs chelsea astro 817, rtm live malaysia vs chelsea,keputusan terkini malaysia vs chelsea 21 Julai 2011, keputusan  malaysia lawan chelsea, siaran langsung malaysia vs chelsea 21/7/2011, malaysia vs chelsea,live streaming malaysia vs chelsea 21 julai  2011, siaran langsung rtm malaysia vs chelsea 21 julai 2011



Comments
0 Comments

0 ngomelan dari pengomel:

Iklan