Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Monday, August 22, 2011

Anonymous Panas Punggung

Assalamualaikum. Gara-gara aku terlupa nak sensed nama dalam satu gambar ni, Google dah kantoikan aku dengan orang yang sebenar. Siap dapat komen dari Anonymous lagi. Cuba tengok ni.


Komen ni aku dapat dari entri Awak tolong like gambar kita please. Yang aku pelik macam mana nama tu boleh sangkut dalam blog ni. Rupanya terdapat komen yang mention nama tu. hahaha. Ni lah padahnya bak kata pepatah sepandai-pandai aku menaip, akhirnya masuk google juga.


Semalam lepas balik dari Seremban aku terus online. Ada beberapa friend request. Selalunya aku approve je. Mula-mula tu memang tak perasan lah. Baru tadi aku teringat nama tu lepas aku cek keyword yang masuk blog untuk harini. Keyword tu sama dengan nama profile Facebook yang add aku tu. Tengok kat wall dia siap cakap nak hack blog pulak tu. Tak pastilah samada dia mention blog ni atau tidak. Wallahualam.

Kepada yang terlibat, aku minta maaflah ye. Tak tahulah yang jadi anonymous ni samada dia atau bukan. Aku  dah delete gambar dan komen tu sekali. Peace yow....=D


***************************************************
Jangan panaskan blog ni. Rosak lappy aku aku nanti.=D

8 comments:

cik najihah said...

waw..kan dah panas..
aduii

SoLy SoLicious said...

PANAS!!!!hahahhaa

SITI NOORNADIYANA said...

ni memang entri panas nih. hee.. ^^

macam bese, blogging byk risikonye. :P

Nyamuk Terbang said...

wahaha
padan muka
suka sgt suh org like2 pic
lalala

farah hanim said...

hehee
xpasl2 kene serng
hee ^^

shaliza khairi said...

haha. panas2. goreng pisang panas. ngee~

tia @ Ini Kisah Tia said...

panas jeeeee ..

Urzain Hussain said...

panasnya..huhu..:)