Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Saturday, August 20, 2011

Apabila Kanak-Kanak Menyanyi Lazy Song

Assalamualaikum. Korang mesti pernah dengar lagu dari Bruno Mars yang bertajuk Lazy Song kan. Kalau tengok video klip lagilah rasa macam nak gelak kuat-kuat je. Siapalah tak gelak kalau tengok monyet joget pastu siap pakai boxer lagi. hahaha. Tapi harini aku nak share lagu yang sama tapi versi dari kanak-kanak kembar pulak. Serius kelakar. Comel pulak tu.




************************************************************************
Ni auto-publish. Sekarang ni aku on the way ke Seremban. Esok baru balik Batu Pahat semula. Blog terbiar selama sehari ibarat setahun bagi aku. hahaha

1 comment:

My Name is Mar said...

comelnyew~~~
Macam anak aku yg belum lahir..
Ho-ho-ho!