Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Monday, August 22, 2011

Clash of the Bloggers' Fantasy Team

Assalamualaikum. Aku join contest EPL ni. Ni contest jangka panjang namanya. Yelah nak kena tunggu habis satu musim baru decide pemenang. hahaha.


Kalau nak join klik gambar atas tu atau terus ke SINI. Macam biasa join contest mesti ada syarat-syaratnya. Antara syarat-syaratnya kena tinggal link kat ruangan komen lah. Macam tak biasa pulak kan. hahaha

Nama team : Tin Sarden FC

Team Favorite : Arsenal FC

************************************************************
Habis je 1st game aku terus tukar semua player. Nasib baik dia pulangkan balik wild card.

3 comments:

azrijohan said...

hahahaha,tau xpe...terus tukar semua player

eh,lupa...thnks join ye:)



undi sini jap bole?

http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/tarikh-pilihan-raya-umum-bloggers.html

Freaky said...

Gud luck :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak wish apa ni ? hahaa :)