Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Saturday, August 13, 2011

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

Assalamualaikum. Aku telah di-TAG oleh jiran aku untuk join GA ni. Memandangkan benda ni bukan contest dan pemenang akan dipilih menggunakan random.org, so aku joinlah GA ni. Saje cuba nasib. Mana tahu kan rezeki Ramadhan ni. Orang memberi kita merasa. Cewah. Ayat bunga-bunga pulak. hahaha




Macam biasa. Kebanyakan segmen/contest/GA yang aku join semuanya guna ayat pendek. Tak perlu nak buat esei panjang sampai 3000 patah perkataan. Kalau nak join klik SINI

Disebabkan aku di-TAG oleh salah sorang jiran aku, aku nak tag jiran aku yang lagi sorang pulak. Ditambah pula dengan 2 orang yang follow blog ni.




6 comments:

Freaky said...

gud luck :D

Farhan Hanif said...

@Freaky org dah tag join je la....hahah

Fatin Syahira said...

all the best! :)
rajen benau haha.

KhAiReDzAiMy said...

Good Luck jiran.. ha.. ha..
pas nie ada GA... Segmen yg memerlukan aq tag... aq tag ko ye.. ha.. ha..

SITI NOORNADIYANA said...

ya ya. nak join ni. org memberi kita merasa. ahaha. nice quote! :D

syazu said...

woww..nak join gak la..keh3..