Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, August 18, 2011

Keputusan Spanish Super Cup Barcelona Vs Real Madrid

Assalamualaikum. Selamat pagi. Aku baru lepas tengok match Barcelona lawan Real Madrid. Kebetulan game ni start waktu aku bangun sahur dalam pukul 5 pagi camtu. Berbaloi la jugak tindakan aku yang sanggup call Astro untuk pasang channel sports.

1st match
BARCELONA 2 - 2 REAL MADRID

2nd match
BARCELONA 3 - 2 REAL MADRID

AGGREGAT
BARCELONA 5 - 4 REAL MADRID

Dah 2 bulan tak tengok sports sejak EPL musim 2010/2011 tamat. So Sabtu haritu aku call Astro sebab nak tengok EPL musim 2011/2012 pulak. Time tu Liverpool tengah lawan Sunderland. Tapi bukan Liverpool yang aku nak tengok. Aku nak tengok Arsenal punya match sebenarnya. hehehe.


Minggu ni Arsenal lawan Liverpool. Wajib tengok ni tapi aku kena pergi Seremban pulak Sabtu ni. Tak tahulah sedara aku tu langgan sports ke tak. Mintak-mintaklah ada.

**********************************************************************
Fakta yang baru aku dapat : kebanyakkan peminat Arsenal adalah peminat Barcelona jugak. Tak tahu sebab apa. Aku pon termasuk jugak dalam golongan ni. haha

1 comment:

Kafe Que said...

sbb fabregas & henry dah pegi barca..corak mainan pun same..cume yg beza barca mng belas2 cup dlm 4 tahun..arsenal masih 0 dlm 6 tahun