Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, August 5, 2011

Keyword Terkini : Putus Tunang

Assalamualaikum. Beberapa hari lepas kecoh pasal penjaga gol kebangsaan Khairul Fahmi putus tunang dengan penulis blog Jejari Runcing, Aimie Harmelia Mohd Hashumi. Harini pulak pasal Ally Iskandar putus tunang dengan naib juara program realiti Gadis Melayu, Nur Aishah Zainal.

Sumber : Aku Serabut

Aku sebenarnya bukan nak cerita pasal ni. Biarlah hal diorang. Kita sepatutnya tak perlu masuk campur. Agak-agak la kalau nak cari keyword SEO pon. Takkan benda macam ni pon nak buat main-main. Cuba bayangkan kalau trafik korang naik sebab menyebarkan berita macam ni. Tu okay lagi la aku tak kesah. Kalau ada yang menjana pendapatan melalui trafik macam mana pulak? Korang pikirlah sendiri. Wasalam.

************************************************
Entri ini adalah suka-suka. Tiada kesan emosi dikenakan semasa entri ini ditaip. =D
Agak-agak google index tak entri ni walaupon takde berita penuh pasal putus tunang tu? hehehe

6 comments:

Popoi said...

xde jodoh~~

Gen2Merah said...

kesian mereka.. betul juga takda jodoh kan.. anyway biarlah kita menulis secara ikhlas dan untuk menyampaikan berita dan ilmu kan..

Salam persahabatan. Followed yang ke 216 ye..
~Gen2Merah~

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Nizam Ijam said...

pening kepala dengan isu putus tunang nie..

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia kesian dekat keluarga depa .. masalah peribadi macam ni pun nak diperbesarkan ..

Ezad Skytech said...

huh..da heboh satu Malaysia pasal ni..mungkin takde jodoh..