Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, September 23, 2011

Fenomena Ramli Manchester United

Assalamualaikum. Semalam aku ada post pasal iklan terbaru dari Telekom Malaysia (TM). Dan pagi tadi dalam pukul 2 pagi aku saje je cek keyword yang masuk blog ni kat Histats. Amat teruja bila aku tengok keyword berkaitan "Ramli" banyak masuk dalam blog ni. Nampaknya google dah nampak kehadiran blog ni. hahaha. Keyword sebelum ni iaitu "Izreen Azminda" pon masih masuk blog ni jugak. Cuma makin berkurang.


Saje je nak main SEO benda ni. Nak join contest SEO Bro Ahmad di TrioSeposen ramai pulak otai yang join. Kompem Google tak pandang blog aku ni. hahaha.

**********************************************************
Berguna jugak Histats ni akhirnya. Nak bukak Nuffnang masih lagi jadi macam haritu (Klik SINI). Nak tengok earning pon tak boleh.
**********************************************************

2 comments:

hira said...

haha. semangat betul eh dengan benda-benda ni semua

Farhan Hanif said...

@hira saje nak test main SEO...tak sangka plk jd camni...hahaha