Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, September 29, 2011

Festival Konvokesyen UTM Kali Ke-47

Assalamualaikum. Dah empat hari tak dapat online. Macam-macam berita aku ketinggalan. Semalam (Rabu), baru connection internet tu direpair. Memang tak boleh buat apa-apa la bila takde internet ni kan. Nak tekan button "ON" kat laptop pon malas. Tidur je la sepanjang empat hari tu. hahaha.
UTM baru je tamat Festival Konvokesyen. Seminggu pesta tu berlangsung, aku cuma pergi sekali je. Tak tahu apa yang best sangat kat sana. Kalau perempuan yang pergi setiap hari tu memang patut la sebab kat sana berlambak tudung dan pakaian perempuan. Yang lelaki tak tahulah diorang cari apa. CUCI MATA agaknya. hahaha. Takpon teman girlfriend.

Okaylah. Malas nak type panjang-panjang. Sebenarnya ada cerita masa kat pesta konvo tu. Lain kali kalau ada masa aku cerita. InsyaALLAH.

*****************************************************************
Tengah buat fieldwork kat UTM ni. Harap cuaca mendung sampai ke petang.
*****************************************************************

2 comments:

hira said...

ehem ehem. tak jumpa pun hari tu. haha :p

Farhan Hanif said...

@hira dtg tak bgtau camne nk jumpa...=D