Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, September 15, 2011

Izreen Azminda Masuk Blog Aku


Sebelum aku balik U, aku sempat cek keywords yang masuk blog ni. Ingatkan bolehlah kekalkan kebersihan blog ni daripada keyword-keyword lucah. Rupanya kesucian itu dah tak suci dah. hahaha. Memang aku ada letak keyword nama artis tersebut tapi takdelah pulak aku tambah perkataan lain selepas nama tersebut. Cuba tengok gambar ni.


Memang aku ada buat entri pasal Izreen Azminda. Tapi takde pulak aku tambah perkataan BONTOT tu. Siapalah pembaca sangap tu agaknya. Beberapa minggu lepas ada pulak keyword "SANGAP BLOG" masuk blog ni. Aku ada try google keyword tu tapi takde pulak link ke blog ni. Entah apalah yang diorang cari dengan keyword macam tu. Rosak kesucian blog ni.

************************************************
Comelnya Tiz Zaqyah dalam Cinta Kura-kura. Tak sabar nak tengok. =D

14 comments:

Kathy Tuah said...

blog anda sudah dinoda..hehe..

cik najihah said...

waw..lucah haha

Tcca Anuar said...

siapa izreen tu?

Umie Artoqiemie said...

kat blog aku plak nak cari ketiak rozita che wan..

NadiRah said...

hahahahha....
haish...xde mende lain nk google..hahahhaha

ANISA said...

terlebih pulak ea...wahahaha

Farhan Hanif said...

@Kathy Tuah tu la pasal...saje je nak cemarkan imej blog ni...hahaha

Farhan Hanif said...

@cik najihah sapelah yg google keyword tu...nak kena belasah ni

Farhan Hanif said...

@Tcca Anuar pelakon cerita Juvana TV3 tu la...yang jadi cikgu zakiah tu...=D

Farhan Hanif said...

@Umie Artoqiemie entah apa yg diorg cari kat tempat2 mcm tu kan...ada harta karun kot...hahahahaha

Farhan Hanif said...

@NadiRah nak google otak kuning nnt termasuk blog itik kuning pulak...tu yg diorg google ayat tu...hahah

Freaky said...

hahaha keyword apekah itu :P

Aesya Zealous said...

ayokkk..hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alamak haha !