Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Monday, September 5, 2011

Next Girls' Generation

Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Korang tahu tak parody tu apa? Bagi yang tak tahu, parody tu sejenis kuih raya yang tak pernah wujud di dunia. hahaha. Takdelah. main-main je. Parody tu maksudnya macam satu perlian atau ejekan dalam satu-satu scene. Kalau korang check kat wikipedia, contoh movie parody ada disenaraikan misalnya Scary Movie. Cerita tu dibuat berdasarkan movie I Know What You Did Last Summer dengan Scream kalau tak silap. Malas pulak nak Google time ni. Okaylah straight to the point berkenaan dengan tajuk, jom layan video ni.



Agak-agak kalau Max 24/7 buat macam ni ada sambutan tak? Setakat ni aku tengok jumlah viewer video ni dah 6663. Yang suka atau likes pulak ada 30 tanpa seorang pon klik dislikes. Kalau Max 24/7 macam mana ek? hahaha

5 comments:

cik najihah said...

nnt aku suruh budak kolej aku buat parody 24/7 hahaha

Freaky said...

LOL sangat annoying. hahaha

hamzah ian said...

pergh.. speechlesss

My Name is Mar said...

Ho-ho-ho!
Sengal!

NadiRah said...

ops!!!!!
mak ok jer~