Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, September 15, 2011

Rindu Kat Nuffnang

Assalamualaikum. Dah dekat seminggu aku tak bukak Nuffnang. Bukan taknak bukak cuma internet kat sini paham-paham je la. Yang aku boleh bukak cuma page depan Nuffnang je. Bila dah login akan terjadi seperti gambar dibawah. Ingatkan seminit je dah okay. Rupanya berjam-jam masih ada simbol loading tu. Tak dapatlah nak tengok trafik. BE pon tak dapat nak tengok lagi pulak nak tengok earning. Manalah tahu tiba-tiba Nuffnang nak bagi BE minggu ni. Kena balik rumah la minggu ni. Harap-harap ada surprise dari Nuffnang. hahaha

Website Nuffnang selepas 30 minit.

**********************************************************
Nasib baik rumah dekat je dengan U. Dapatlah balik 3 hari minggu ni sempena cuti Hari Malaysia.

4 comments:

Kathy Tuah said...

m'hadapi masalah yg sama *sigh*

NadiRah said...

untunglah umh dekat...
xnk ajak kami dtg raye ke...
hahahahhaa

Farhan Hanif said...

@Kathy Tuah internet kt U ni biasalah...semua kena kongsi...=D

Farhan Hanif said...

@NadiRah jemputlah datang...tak jauh pon...adalah dalam sejam setengah dari JB ke BP...=D