Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Saturday, September 24, 2011

Trafik Dari Blog Rizal Hashim Astro ARENA

Assalamualaikum. Alhamdulillah blog ni semakin mesra dengan google berkaitan SEO ni. Semalam (Jumaat) blog ni mendapat trafik yang agak tinggi dari sebuah blog yang penulisnya merupakan seorang pengacara Astro ARENA iaitu Rizal Hashim. Blognya iaitu http://rizalhashim.blogspot.com/ merupakan sebuah blog yang kebanyakkannya berkaitan dengan sukan. [Untuk keterangan lanjut sila klik SINI.]
Agak pelik bila aku tengok feedjit live trafik aku agak deras masa pagi tu. Banyak yang masuk dari entri Safee V Ramli terus ke entri Siapa Ramli Pemain Manchester United. Nampaknya ramai jugak yang nak tahu siapa Ramli ni yang sebenarnya. Maaflah sebab aku pon tak tahu siapa Ramli tu sebenarnya. Mungkin TM guna nama "Ramli" bagi menunjukkan identiti kita sebagai rakyat Malaysia di mata dunia (mantap gila ayat).


Terima kasih kepada yang menyumbangkan trafik. =D
****************************************************************
Nak tengok Bini-biniku Gangster tapi....
****************************************************************