Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Monday, October 10, 2011

Churp-Churp Invitation - The Thing

Assalamualaikum. Ini kali pertama aku dapat jemputan dari Churp-Churp. Jemputan ini adalah jemputan menonton filem terbaru yang bertajuk The Thing yang bakal ditayangkan pada 13 Oktober ini. Jemputan itu pulak pada 11 Oktober ini iaitu pada hari esok. Tapi sayang tayangan itu diadakan di GSC Mid Valley jam 9.15 malam. Sedangkan aku berada di Johor Bahru.

Lagipon aku perasan email ni pukul 11 tadi padahal malam tadi aku dah bukak dah email ni cuma tak perasan ada perkataan INVITE tu.



Jom layan trailer cerita ni.



****************************************************************
Macam best je cerita ni. Wajib tunggu download. hahaha.
****************************************************************

4 comments:

diana said...

september ke oktober??

Ini Kisah Tia said...

wah ! siap kena invite tuh ..

hira said...

saya pun ada invite tapi macam jauh je. haha :D

SoLy SoLicious said...

wow..bestnye