Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Monday, October 24, 2011

The Different In Action - Hapuskan

Assalamualaikum. Dah lama tak update lagu kat blog ni. Bukan lagu Korea tapi lagu Malaysia punya ataupun disebut Kita Punya. Semalam masa tengah bosan-bosan tu aku dengarlah radio Hot Fm secara online. Time tu tengah HotFm Korner yang pendengar boleh mintak lagu menerusi twitter ataupun facebook. Aku pon tweet-tweetlah tajuk lagu yang baru aku dengar masa tu sebab tak sempat nak dengar dari awal. Dan inilah hasilnya. =D

Baca dari bawah.


Selamat mendengar. =D
*******************************************************************
Macam best je Pesta Bundle kat UTM ni. Nak beli buku macam Nad tu. hahaha
*******************************************************************

No comments: