Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Sunday, October 9, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca


Nak join sila gambar atau SINI

Nama Blog : Farhan Hanif Dot Blogspot Dot Com
Nama Blogger : Farhan Hanif
Tahun Mula Berblog : 2009
Jumlah Follower Ketika Ini : 332

*********************************************************

16 comments:

ubaidillah zulkefli said...

jo..nk juin gak..camne xphm..haha..noob seh aku

Farhan Hanif said...

@ubaidillah zulkefli join je la...buat entri mcm kat atas ni pastu ko copy link entri kau tu pastu paste kat komen link kat gambar tu...

Ezad Skytech said...

heee...aq pon join sekaki dalam segmen ni..:D

KhAiReDzAiMy said...

aq join jgak.. hu. hu.

Ini Kisah Tia said...

nampak macam seronok ! nak juin jugak boleh? wee

NadiRah said...

nak join..
tp skng liat je nak naip.. -..-

p/s : mmaf..asik letak iklan free je..huhuhu

Farhan Hanif said...

@Ini Kisah Tia xboleh...hahaha...gurau je Tia..join je lah =D

Farhan Hanif said...

@NadiRah xyah join la Nad...boleh kejar jumlah follower mcm Nad nnt...hahaha

pasni nak kenakan cukai la iklan free ni...hahahaha

HasrulHassan [HH] said...

Mekasih farhan sbb sudi join segmen.

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Ernee Azmn said...

join segmen y sma..meh jmpt dtg blog k.. ^^

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Join segmen same jugak..
Salam kenal.. ^_^

wanie wonek said...

singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

http://waniewonek.blogspot.com

imaza93 said...

singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miere :)

Salam perkenalan !